вівторок, 9 липня 2019 р.

"Кубок пам'яті 2019"

   Період літніх канікул та відпусток триває, але члени КСО «Maximus» при Шевченівській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені академіка В.О. Пащенка та Друголиманської ЗОШ І-ІІ ступенів знову взяли участь у особистих Всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування (бігом) «Кубок Памяті-2019», який проходив у селі Вільшанка Лубенського района. Склад команди цього разу був невеликий: Кисельов В.Ю. (Ч21), Кисельова А.О. (Ж21), Власенко Владислав (Ч20), Калініченко С.Г. (Ч45), Шапаренко Олег (Ч14), Зубко Ростислав та Бурдін Владислав (Ч12). Кожного року на ці змагання з'їжджаються кращі спортсмени та клуби з всієї України. Цього разу участь у змаганнях взяло понад 200 учасників з Дніпропетроської, Донецької, Луганської, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Харківської, Сумської, Черкаської областей та міста Києва.
   У період з 26 по 30 червня відбулося 4 забіги на різних дистанціях (середня, довга, подовжена, коротка). Загалом спортсмени КСО «Maximus» виступили досить пристойно. Так, Власенко Владислав (група Ч20), випускник Шевченківської ЗОШ, здобув кубок та грамоту з медалью за ІІ місце в загальному заліку. Не далеко від трофея був Зубко Ростислав (Ч12), який посів 6 місце з 32 спортсменів та Шапаренко Олег (Ч14), який зайняв 7 місце з 18 учасників. Новачок Бурдін Владислав (Ч12), маючи за плечами 2 старти, посів 16 місце (32 учасника), але першого дня на середній дистанції йому вдалося вибороти ІІ місце і виконати ІІ-ю розряд.
   Липень - час відпочинку. Набираємося сил і готуємося до осінніх змагань. Попереду ще не одна стежина, горб чи ямка, по якій прийдеться пробігти.   

Немає коментарів:

Дописати коментар